ערכים גבוהים בדם אצל מתבגר

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

13/01/2021 | 19:32 | מאת: אמא

שלום רב, בני בן 17 סובל רבות מכאבי ראש עייפות וחולשות. בבדיקות דם נמצאו אצלו ערכים גבוהים. המטולוג טען שזה שכיח בקרב מתבגרים.האמנם? אני לא רגועה. מה ניתן עוד לעשות?/לבדוק? ערכיו משתנים: באוג 19 ,RBC=5.63 ,בינואר 20=6.01 ו5.71. המוגלובין באותם תאריכים=16.2 17.9 ו17. המטוקריט בינואר 20= 53.6 ו50.2. מציינת שנולד עם פוליציטמיה שטופלה אחרי הלידה בבית החולים.תודה רבה

איני עוסקת ברפואת ילדים, במידה ומדובר בפולצטמיה מילדות יש לפנות לרוםא הילדים או המטולוג ילדים.

מנהל פורום המטולוגיה