עירוי ברזל - venofer

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

04/01/2021 | 18:28 | מאת: ליטל

שלום ד״ר, אני בת 30 ועקב המוגלובין נמוך + כדוריות דם אדומות בנשך שנים ניתן לי 200 מ״ג ונופר לוריד. (כמובן שניסיתי כדורים במשך שנים רבות אך לא צלח). אתמול היה העירוי הראשון שלי ומאז אני מרגישה חולשה קיצונית בגוף ועייפות. (בדיוק התוצאה ההפוכה) אשמח לדעת האם הדבר תקין ומדובר בתופעות לוואי או האם כדאי לקבוע תור לרופא המטפל. המון תודה ובריאות, ליטל

חולשה אינה תופעת לוואי שכיחה של עירוי ברזל, במידה ומדובר בחולשה משמעןתית ומתמשכת יתכן שיש סיבה אחרת וכדאי לפנות לרופא.

מנהל פורום המטולוגיה