מינון קלקסן בגלל אפלה - טיפולי פוריות

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

13/12/2020 | 15:25 | מאת: שלי

שלום ד"ר, ההמטולוג הורה לי לקחת בזמן טיפולי פוריות קלקסן 40 יחד עם אספירין 100 שאני לוקחת ממילא ביומיום, בגלל נוגדנים של אפלה בכמות גדולה (140). מטפלי הפוריות אומרים שהמינון הרצוי הינו 1 מ"ג קלקסן פר קילו במשקל הגוף, היינו 60. עכשיו גם יצאה תוצאת פקטור 8 גבוהה: 250. מה המינון המומלץ כדי לשמור על העובר?

איו המלצה חד משמעית לתת טיפול בקלקסאן במהלך טיפולי פוריות בנוכחות נוגדני apla ולכן אין המלצה חד משמעית לגבי מינון.

מנהל פורום המטולוגיה