שלום יש לי פנציטופניה לא אפלסטוט

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

04/12/2020 | 10:30 | מאת: פנציטופניה

ירידה בהמוגובין 9.6 אריטרופואטין 136 העם יש טיפול בתודה מראש חנוך

08/12/2020 | 10:16 | מאת: חנוך שמואלי

שלום נטונים על מצבי -המוגלובין 9.5 מוח אצם תקין אריטרופואטין 135 העם זריקות אריטרופואטון יכולים לעזור בתודה מראש חנוך

08/12/2020 | 12:41 | מאת: חנוך שמואלי

שלום אני חייב להחלית אל הטיפול במחלה כי עם המוגלובין קרוב ל9 ו אריטרופואטין גבוה 136 יש תעם לזריקות אריטרופואטין או שישנו טיפול אחר בתודה חנוך

הנתונים שהצגת הם חלקיים וקשה לתת המלצה. לצורך החלטה טיפולים יש צורך להכיר את הרקע ובדיקות הדם לעומקם ולכן ממליצה לדון על כך עם ההמטולוג המטפל.

מנהל פורום המטולוגיה