myelocytes גבוהים בהיריון

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

17/11/2020 | 15:20 | מאת: דנה

אני בשבוע 36 להיריון, אמורה לעבור קיסרי בעוד שבועיים. בספירת דם שנעשתה השבוע, יצאו כמה ערכים חריגים (נושא ההמוגלובין מוכר ובטיפול), במיוחד בערך ה- myelocytes. להלן הערכים האדומים: RBC- 3.68 HEMOGLOBIN- 11.4 HEMATOCRIT- 34.6 במשטח יצא: Lymphocytes % confirm- 18.8 ואחד יצא ממש ממש חריג: Myelocytes % confirm- 4 שאר הערכים תקינים בספירה. האם תוצאות המשטח תקינות? מדאיג אותי עניין ה- myelocytes שנראה מאוד לא בטווח. יצויין כי לפני כשבוע היה לי וירוס בבטן, עם בחילות וחולשה, אבל זה היה למשך כמה ימים ונרגע כמה ימים לפני ביצוע הספירה. יש צורך בהמשך בירור? תודה רבה

מדובר בממצא לא ספציפי וצא בהכרח מעיד על בעיה בהנתן שיתר ספירת הדם תקינה.

מנהל פורום המטולוגיה