טרומבוצטופניה כרונית ואיגרוף

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

08/11/2020 | 23:21 | מאת: דניאל

שלום דוקטור, אני בן 37 , עם טרומבוציטופניה כרונית מאז 2005 , אז עשיתי פעם ראשונה בדיקת דם וגילו אצלי טרומבוציטופניה, כל חצי שנה אני מבצע בדיקת דם , והטסיות תמיד נעות אצלי בין 100 ל120 אלף,,, השאלה שלי היא כזאת , אני כרגע לוקח שיעורים פרטיים באגרוף קלאסי,,, ומידי פעם אנחנו עושים קרבות , בעוצמה קלה,,, עד כמה מסוכן עם כמות כזאת של טסיות להתאמן ולפעמים להתאגרף , לא ברמה תחרותית לפחות

במידה וטסיות סביב 100 אלף ואין בעיה המטולוגית נוספת, לרב אין בעיה להשתתף בפעילות ספורטיבית כגון איגרוף.

מנהל פורום המטולוגיה