שלום לד הנכבד אני בן 35

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

06/10/2020 | 19:05 | מאת: מתן

שלום עשיתי ספירת דם אני כל כמה חודשים עושה בעבר היה לי גם תולעים במעיים. וסתם בשגרה יש לי חולשות וכאבי בטן עשיתי לאחרונה שוב ספירת דם הפעם יצא לי כמה חריגים. האם יש סיבה לדאגה? תודה הארבע הפרמטרים הראשונים חריגים WBC 13.30 K/UL NEUTROPHILS 8.70 K/UL NEUTROPHILS % 65.20 EOSINOPHILS 0.61 K/U LYMPHOCYTES 3.20 K/UL LYMPHOCYTES % 24.20 % MONOCYTES 0.70 K/UL MONOCYTES % 5.30 % EOSINOPHILS % 4.60 %

יש עליה קלה בכמות הנויטרופילים והאזינופילים, זה לא ספציםי וחא בהכרח מסוכן. יכול להיות מוסבר על ידי תולעים במעיים אך אמור להעלם במידה וקיבלת טיפול לתולעים. במידה והממצאים חוזרים על עצמם נחתן לפנות להמטולוג על מנת לשלול מחלה במח העצם.

מנהל פורום המטולוגיה