חווד לגבי תוצאות מעבדה באיזה בעיה מדובר? ממה יכול לנבוע הדבר..

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

14/09/2020 | 14:24 | מאת: d

בבדיקות מעבדה התקבלו תוצאות חריגות : B2 מיקרוגלובולין = 3752 H ומיקרואלבומין 65.31 H מאוד מוטרד מהעניין. מבקש לדעת ממה נובע או מקור אפשרי לתוצאה. [ האם חס וחלילה מדובר בעניין של מחלה קשה ? + האם ניתן למסור הסבר לעניין - המשך בדיקות ובירור רפואי ]

מדובר בממצאים לא ספציפיים ויש לראותם בהקשר הספיצפי של המטופל, מממליצה לפנות לרופא ששלח אותך לבדיקות.

מנהל פורום המטולוגיה