hypo גבוה האם עליי לדאוג?

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

25/08/2020 | 11:45 | מאת: אבישי

היי אני בחור בן 42 לאחרונה ירדתי 50 קילו במשקל. ביצעתי בדיקות דם שיגרתיות שכל הבדיקות יצאו תקינות חוץ מ 2 בדיקות שהם - hemolobin - 13.4 קצת פחות מהנורמה. hypo - 14.7 שזה קצת יותר מהנורמה. הרופאה רוצה שאני יעשה בדיקות נוספות - complete blood , iron , ferritin ואולי אצטרך לעשות קולונוסקפיה. אני חושש שמדובר על משהו חמור? מה אומרות התוצאות והאם יש סיבה לדאגה?

מדובר בירידה קלה ברמת ההמוגלובין, מעבר לכך קשה לי להגיד בלי חראות את ההיסטוריה הרפואית ויתר בדיקות הדם.

מנהל פורום המטולוגיה