בהריון ומודאגת שבוע 9

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

20/08/2020 | 18:32 | מאת: דנה

שלום רב בת 41 הריון ראשון שבוע 9. כל החיים wbc בין 11 ל 20 אלף וטסיות סביב 650. התחלתי בירור המטולוגי רק בגלל ההריון עשיתי לאחרונה בדירת jak2 ו bcr.abl יצאו תקינות. היום בספירת דם wbc 18 plt 750 מצרפת קובץ. אני מודאגת ממש האם זה יכול להיות תוצאה של הריון או שיש בעיה לא יודעת מה לעשות אודה לתשובה

מבינה כי היה גם לפני ההריון, חשוב לפנות להמטולוג כדי להבין את הסיבה ולשלול מחלה מקבוצת המחלות המיאלופרופרטיביות וכן לשקול טיפול במדללי דם במהלך ההריון.

מנהל פורום המטולוגיה