שאלות נוספות בבקשה

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

07/07/2020 | 16:30 | מאת: שרה

שלום, שוב אני.. קבעתי תור להמטולוג.. נוירולוג שלח אותי לבירור בגלל מוקדים היפראינטסיים בחומר הלבן שהתגלו ב MRI מח... עשיתי בדיקת דם בסיסיות של קרישה ושומנים בדם (יצא תקין). נשלחתי עי הנוירולג גם ל CTA ראש וצוואר והולטר לב. האם חשוב לעשות את הבדיקות האלו (CTA והולטר לב) לפני הביקור אצלו? האם אני אוכל לבקש מההמטולוג להסתכל על דיסק ה- MRI? הנוירולוג לא הסתכל על הדיסק והייתי רוצה שרופא יסתכל לפני שאני ניגשת לעשות CTA...

המטולוג אינו מומחה לבדיקת mri. במידה ונוירולוג המליץ על בדיקות, כדאי לבצען לפני בדיקת הנוירולוג הבאה.

מנהל פורום המטולוגיה