בדיקה

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

13/05/2020 | 20:49 | מאת: נוגה

היי..ב30.4 אבי ביצע בדיקות דם אחץ מהבדיקות הייתה myelocytes confirm התוצאה הייתה 0.6 באותו תאריך בוצעה גם בדיקת קטונים בשתן שיצאה שלילית כמו תמיד... מה30.4 עשינו לאבי בן 71 שינוי תזונתי קיצוני מיצים ירוקים רק 4 פרוסות לחם ובין לבין נשנושים בריאים . אבי היה רגיל לאכול מה שבא לו אוכל מבושל סיגריות קפה...הפסיק גם עם הקפה והפחית משמעותית בסיגריות. היום ב13.5 ביצענו שוב בדיקות ו myelocytes confirm יצא 2 וקטונים בשתן יצא 5 . ישנו הסבר מה עניין השינוי הדרסטי בתוצאות בזמן כה קצר? שאלה נוספת העליתי קובץ האם את רואה?

לגבי הממצא של מיאלוציטים, קרוב לוואי אין לכך משמעות בפני עצמו, אך קשה לדעת בדיוק בלי לראות את כל תוצאות ספירת הדם. לגבי קטונים-לא בתחום ההמטולוגיה.

מנהל פורום המטולוגיה