ירידה בכדוריות דם הלבנות

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

02/02/2020 | 22:45 | מאת: הדר

שלום רב שבוע שעבר חליתי בחיידק השגלה ובצירוף להתייבשות חריפה התמוטטתי בבית ופוניתי לבית החולים... במהלך הטיפול קיבלתי גם וירוס צינון קל קיבלתי אנטיביוטיקה וכאשר רצו לשחרר אותי הבדיקות הראו כי כדוריות הדם הלבנות שלי ירדו משמעותית. בדיקות נוספות הראו כי הן ממשיכות לרדת בנוסף היה לי חום שליווה אותי מיום האישפוז ועד שבת ( 5 ימים) הממצאים לא תאמו להם כי לטענתם אם הבנתי נכון, שהגוף מותקף עי נגיף חיידק כלשהו מס הכדוריות אמור לעלות ולא לרדת אשמח אם תוכלי לתת את דעתך בעניין

לא ציינת את ערכי ספירת הדם אך בעיקרון בזיהום יכולה להיות ירידה זמנית של מספר הכדוריות הלבנות.

מנהל פורום המטולוגיה