GLOBULIN ALPHA-2......

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

08/01/2020 | 19:53 | מאת: דן

שלום רב, GLOBULIN ALPHA-2 אצלי נמוך באופן קבוע בבדיקות הדם (בבדיקת הדם האחרונה 6.6%, לעתים פחות מכך). האם עשויה להיות לזה משמעות כלשהי? תודה רבה, דן

לממצא בפני עצמו אין משמעות, מדובר בבדיקת אלקטרופורזה של חלבונים ומה שחשוהץב לראות זה האם יש מקטע של חלבון מונוקלונלי ומאם כן מה גודלו.

15/01/2020 | 19:45 | מאת: דן

שלום דר' אודית, ראשית אני מודה לך על תגובתך. שנית, איך בודקים האם יש מקטע של חלבון מונוקלונלי ומאם כן מה גודלו? איך קוראים למה שאני אמור לחפש בבדיקות הדם (ארפרף בבדיקות הדם, שכן אני מניח שלא לחינם הפרמטר הזה נבדק)? תודה רבה דן

זו בדיקה מורכבת ולכן כדאי שהרופא המטפל יסתכל על הבדיקה ויוכל לאמת את תקינות התוצאות.

מנהל פורום המטולוגיה