רמת אאוזיפילים גבוהה

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

08/01/2020 | 17:40 | מאת: שירה

הנני סובלת מאפילפסיה . החליפו לי כדור ומינונים ומאז רמת האאוזיפילים עלתה בהתחלה טיפה לא התייחסו ועכשיו בבדיקה לפני התור עוד עלייה . קודם רק האאחוזים ועכשיו גם האבסלוטי יכול להיות מהתרופה ולדאוג מהתוצאות מספר האחוזים הוא 10.9% והאבסלוטי 0.79, תודה.

מדובר בעליה קלה ברמות האיאוזינופילים, יכולות לביות לכך סיבות רבות ושונות כגון חשיפה לתרופות, אלרגיה, מחלה דלקתית וזיהומיות ועוד.. בכל מקרה הערך מוגבר במידה קחה בלבד ובפני עצמו לא מסוכן.

12/01/2020 | 15:04 | מאת: שירה

הבעיה שמתחילת לקיחת הכדורים זה רק בעלייה כל הזמן ולא נעצר ואין שום אלרגיה או משהוא חדש שלוקחת. לא יכול להיות קשר?

מנהל פורום המטולוגיה