המוגלובין גבוההההההה

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

28/12/2019 | 17:42 | מאת: יוסי

המוגלובין משחק כל פעם הכי נמוך היה 16.8 והכי גבוה 18.6 ,המוטקריט גם משחק 55 40 גם הmchc גם משחק 33.8 ומגיע גם ל35.3 וגם הrdw_sd הכי הרבה 38.3 ,הברזל גם משחק פעם גבוה פעם נמוך וגם הb12 פעם אחת היה נמוך אבל הוא כמעט תמיד גבוה , Erythropoietin גם משחק הכי נמוך 5.4 והכי הרבה 9.7 ,המוטולוג שלח אותי גם לבדיקת שינה ובדיקת jak2 ויצא שלילי,אני מתאמן והזמנתי ממריצים מחול יכול להיות שזה קשור לזה הייתי מעשן גם באותו תקופה ,איך אפשר לדעת עם זה מי זה ? יש מצב היה שם חומרים ולא ידעתי אני ממש בלחץ איזה נזקים יכול עוד לעשות עם היה חומרים?תודה

לשאלתך-עישון והורמונים כמו טסטוסטרון עלולים לגרום להמוגלובין מוגבר.

מנהל פורום המטולוגיה