חושש מתהליכים ממהירים בגוף

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

04/12/2019 | 04:27 | מאת: ע

בן 24 לפני בערך כשלושה חדשים הרגשת לתקופה של שבוע בלוטת לימפה נפוחה באיזור במפשעה בצד ימין, הופנתי על ידי רופא המשפחה לבדיקת דם כללית וספירת דם ששתיהן יצאו תקינות למדיי חשוב לציין שבחודשים האחרונים אני מרגיש עייף מהרגיל ולחוץ בנוסף עשיתי בדיקות למחלות מין שכולן יצאו תקינות לאחר מכן היו לי כאב אזורי במפשעה גם בצד ימין ועדיין הבלוטות לימפה שלי מרגישות יחסית מוגדולות ובולטות אבל לא כואבות רק בצד זה של במפשעה. הרופא נתן לי ארקו טבע ולא כל כך הסביר למה לאחר מכן הבנתי שזה אולי חשש לדלקת פרקים. בתקופה האחרונה הבחנתי בנקודת חן שקצת השתנתה על החזה ויש לי פצעון קטן על השפה התחתונה שלא עובר כבר כמה חודשים ממתין בדיוק לרופא עור יש לי בנוסף כאבים בחניכיים ודימום מהם ובליטה קטנה בצד הימני העליון של הפה כבר כמה חודשים שלצערי התעלמתי מהם, היום הרגשתי גם בליטה קטנה בעורף העליון שוב בצד ימין לשאלתי האם יכול להיות ואפשרי בכלל שהדברים הללו יחד קשורים? או אם הייתה לי סוג מסוים של ממהירות האם זה היה נראה בבדיקות הדם? והאם יש קשר לזה שהכל רק בצד ימין? חשוב לציין שעד הכמה חודשים האלה הרגשתי בריא לגמרי ועוד לצערי אני מעשן תקופה יחסית ארוכה לגילי ויצא לי להיחשף הרבה לשמש בשנים האחרונות

קשה להעריך אם לממצאים שאתה מתאר יש משמעות בלי לראות את הממצאים. כדאי להיבדק ע"י רופא המשפחה.

מנהל פורום המטולוגיה