אינזופיליה מעט מעל הנורמה

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

25/11/2019 | 10:40 | מאת: איזונפיליה

הבת שלי נמצאת בהפוגה מהמחלה לינפומה כשנה וחצי במסגת בדיקות התקופתיות של כל שלושה חודשים יצא לה איזונפיליה 0.64 כשהנורמה הפ 0-0.6 השאלה האם יש קשר לגידול האיזונפיליה למחלה לינפומה או שמדובר בזיהום כל שהוא או אלרגיה כל שהיא. בתודה מראש בני

קשה לענות באופן ספציפי בלי להכיר את פרטי המקרה. אומנם יש מקרים בהם לימפומה מתבטאת באיאוזינופליה אך כאן העליה קלה בלבד ויכולה להגרם מסיבות אחרות. בכל מקרה מומלץ לפנות למעקב של ההמטולוג המטפל.

מנהל פורום המטולוגיה