מידע בנושא ערכים- חוסר ב- g6pd

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

08/11/2019 | 12:07 | מאת: מור

שלום, הבן הגדול שלי עם חוסר מלא (0.1) כשהבת הקטנה שלי נולדה עשו לה בדיקה שנאלצנו לחזור עליה מס' פעמים באסף הרופא עקב קרישיות ולבסוף התוצאה היתה 7.3. הבנתי שבחלק מקופות החולים רואים את זה כחוסר ובחלק מקופות החולים לא. כיצד עליי להתייחס לתוצאה? בנוסף, אשמח לדעת האם קיימים עוד דברים מהם צריך לנימנע פרט לפול, נפטלין והתרופות שקיבלנו בדף? תודה מראש.

איני מכירה את ערכי הנורמה, אך יש להתייחס לערכים במעבדה הספציפית שבה בוצעה הבדיקה. לגבי ההמלצות-אין לי מה להוסיף.

מנהל פורום המטולוגיה