eosinophilis עולה בבדיקות דם

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

27/10/2019 | 16:23 | מאת: שירה

eosinophilis עולה בבדיקות דם . תודה על תשובתך ולשאלתך רמת אאוזפילים האבסלוטוי 0.63נשעד היום לא עבר אצלי את 0.3 ומלקיחת הכדורים עלה והאחוזים גם היה לא יותר מ 4 אחוז והפך ל8 אחוז פתאום האם זה כן יכול להיות מהכדור ואם לא ממה כן כי זה קרה העלייה בדיוד שהחליפו לי את הכדור כבר במשך כמה חודשים ולא רגעי בבדיקה ספציפית והסתדר חהפך רק כל הזמן עולה וגם ככה אנחנו רוצים לעלות מינון הכדור ופוחדת שאם זה מהכדור מה יהיה עם העלאת המינון כי אין דבר אחר שזה נראה לי שממנו , לא חולה , אין לי איזה אלרגיה או פריחה ממשהו חדש שלקחתי הכל רגיל. אודה על תשובתך.

ערך האיאוזינופילים גבולי וקשה לדעת אם יש קשר לכדור. במידה ויתר המצב הרפואי והבדיקות בסדר נראה לי שאין בעיה לשנות את המינון ולעקוב, כמובן לעדכן את הרופא המטפל.

מנהל פורום המטולוגיה