טרום cll משמעות rai0

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

09/09/2019 | 19:02 | מאת: דרור

שלום זה שאלה בהמשך לשאלה ששאלתי הרופא רשם לי clonal b cell lymphocytosis -RAI 0 מתשובתך אני מבין ש rai 0 זה cll במצב התחלתי וש clobal b cell lymphocytosis זה טרום cll עם סיכויים של 1-2 אחוז מעבר ל cll משמע שאלו שני דברים נפרדים? אני שואל מכיוון שזה נרשם באותה אבחנה כמו כן איפה ניתן לקרוא חומר (שמובן למי שאינו רופא) אציין שאימי נפטרה מלוקמיה לכן החשש הגדול שלי תודה רבה על העזרה

Rai 0 הוא cllבשלב מוקדם. כאשר monoclonal b cell lymphocytosis הוא שלב מוקדם יותר שאינו עונה להגדרה של cll. לגבי חומר קריאה - ניתן לנסות לפנות לעמותת חליל האור.

מנהל פורום המטולוגיה