המוגלובין גבוה מה יכול להיות הסיבות?

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

03/09/2019 | 20:29 | מאת: דביר

hgb 18.6 לפעמים פחות הכי נמוך היה בערך 16.7 HTC 52.6 rdw_sd 38.2 ויטמין בי12 ml 917 ההמוטולוג שלח אותי לבדיקת שינה מכיר ביתי, ועשיתי בדיקה ל2jak ויצא תקין יש קשר אולי בגלל שאני מתאמן ? אני עייף הרבה פעמיים וגם רואה מטושטש וגם לפעמים שבעה מהר ואי נוחות יש לזה קשר מה עלי לעשות איזה בדיקות עוד, ממה זה יכול להיות עוד?

03/09/2019 | 20:31 | מאת: דביר

מכשיר ביתי

04/09/2019 | 12:46 | מאת: דביר

גם הבדיקת שינה תקינה

עליה בהמוגלובין יכולה להיות מסיבות שונות כמו עישון, נרגילה, תרופות כמו טסטוסטרון, מחלת ריאות וכן מחלה ראשונית של מח העצם, פולציטמיה וורה. לפי הסיבה מחליטים על טיפול. מומלץ בירור מסודר אצל המטולוג, במידה ואין סיבה חד משמעית לפעמים יש צורך בבדיקת מח עצם.

מנהל פורום המטולוגיה