בלוטות לימפה בשני מוקדים

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

25/08/2019 | 16:15 | מאת: דורון

ישלי בלוטות לימפה בצוואר ו מפשעה למעלה משנה, עשיתי 3 פעמים אולטרסאונד בכל שלוש הבדיקות שום בלוטה לא גדולה מ2 סמ, רשום שהן תגובתיות עם מבנה שמור... על פי רופא המשפחה אין מדובר במחלה המטולוגית והוא טוען שאני בלחץ, אמר משהו על כך שיש לי מספר חתולים בבית ולכן לדעתו יש קשר . שאלתי היא כזו, האם סביר שבולטות לימפה נשארות במשך שנה מוגדלות סתם ככה ? האם נגיעה ומישוש יום יומי של הבלוטות עלול לעכב את הנסיגה שלהם ?

לפי התיאור שלך מדובר הבלוטות קטנות שאינן משתנות בגודלן ולכן סביר שאין מדובר במחלה המטולוגית. אין השפעה של נגיעה על הבלוטות.

מנהל פורום המטולוגיה