אולטרסאונד בלוטות לימפה מפשעה

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

23/08/2019 | 21:19 | מאת: דניאל

הופעתי לאולטרסאונד מפשעות אחרי מישוש עצמי והתעקשות שלי, להלן התוצאות : מפשעה ימין :אין לראות סימנים לגוש או קולקציה. כלי הדם הפורמליים תקינים, קדמית לכלי הדם הדוגמו בלוטות לימפה קטנות בעלות מבנה תקין בקוטר עד 9מ״מ, אין לראות נוסח קדימה לראש הפמור מפשעה שמאל : כלי הדמים הפורמליים תקינים, מוקדמת בלוטות לימפה בעלת מבנה תקין בקוטר עד 11 ממ ללא עיבוי קורטוס. סיכום והמלצות : בלוטות תגובתיות בעלות מבנה תקין, שמורות, דו צדדי . הרופא משפחה שלח אותי הביתה ללא ביקורת חוזרת, אחרי מישוש שלו טען שזה תקין, למרות שזה מוגדל תקופה די ארוכה(חצי שנה) הוא טוען שזה תקין , מה לעשות ??

לפי תשובת הסונר מדובר בבלוטות קטנות-לכן אינן חשודות למחלה המטולוגית.

מנהל פורום המטולוגיה