wbc מעל הנורמה - דחוף

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

30/07/2019 | 18:14 | מאת: ד.

שלום. בשבועיים האחרונים הרגשתי לא טוב: חום 37.7, צמרמורות, הזעה, כאבי שרירים. בבדיקת דם הראשונה ערכי WBC היו 11.2 ושאר הבדיקות תקינות. קיבלתי דוקסילין ובבדיקת דם שעשיתי היום ה-WBC עלה ל-12.7 למרות שאני מרגישה יותר טוב.כל שאר התוצאות תקינות רק NEUT.abs עלה מ-7 ל-7.7. אני אמורה לטוס בעוד כמה ימים ולכן הייתי רוצה לדעת אם העליה של WBC מצביעה על בעיה כלשהי והאם אני יכולה לנסוע. תודה מראש.

על פניו זה לא נראה מסוכן ביחוד אם הממצא היחיד הגבוה מעבר לwbc הוא עליה בneutriphils.

מנהל פורום המטולוגיה