פורמילוט נור עם קרישיות

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

30/07/2019 | 16:52 | מאת: נועה

שלום רב , אני מתחתנת ב 15.8 ואני מאוד רוצה לדעת עם זה תקין עם זה שאני לוקחת פלוויקס ופורמילוט נור יחד יש לי בבדיקות דם של הקרשיות קצת מוגבר אז החליטו לתת לי מדלל דם . האם זה תקין לקחת פורמילוט נור עם קרישיות והאם זה תקין לקחת עם הכדור של הפלויקס.. אשמח לתשובתך מצרפת קובץ של בדיקות דם חשוב לציין שלעולם ברוך ה לא היו אירועים של תרמבוזיה או קרישיות ולקחתי תקופה ארוכה גלולות

איני יכולה לראות קבצים. אעני מכירה את התכשירים ההורמונלים ולא ברור על איזו קרשיות יתר מדובר. האופן כללי במקרים של קרישיות יתר כדאי להמנע ממטיפול הורמונלי המכיל אגסטרוגן, אך אין בעיה עם טיפול המכיל פרוגסטרון.

מנהל פורום המטולוגיה