Rf מעט גבוה. והמלצות לא ברורות

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

26/07/2019 | 13:38 | מאת: קובי

שלום. אבי בן 61, לאחר כמה שבועות עם שיעול ביצע סיטי ראות אשר שם לא מצאו משהו חריג למעט נוזלים בלב. לכן נשלח לאקו לב אשר שם ראו כמות די גדולה. הרופא המליץ על אשפוז. לקחנו אותו לאשפו בביהח לניאדו בנתניה ביצעו שם מספר רב של בדיקות ולא ממש הגיעו למסקנה. בסיכום השחרור נרשם המלצה לסיטי כלל גופי לשלילת לימפומה ובתוצאות בדיקות הדם נמצא rf 52. הרופא המשחרר מצד אחד אמר שהבדיקות טובות ומצד שני בסיכום והמלצות נרשם לבצע את הסיטי. מה בדיוק הם מחפשים? מה אומרים הערכים של rf. ולא קצת קיצוני לבצע סיטי כלל גופי. תודה מראז

לא ממש ברור לי הקשר בין המקרה לתחום ההמטולוגיה. בדיקת rf קשורה לתחום הראומטולוגיה.

מנהל פורום המטולוגיה