התייעצות לגבי בדיקות דם IGA/BETA 2

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

19/07/2019 | 01:19 | מאת: חוסיין

שלום ד"ר ב2017 עשיתי בדיקות דם שרשרת FREE LIGHT CH.-KAPA תוצאה mg/L 27.87 הנורמה היא 3.3-19.4 FREE LIGHT CH-LAMBDA תוצאה mg/L 20.23 Free Kappa/Free Lamb תוצאה 1.38 ANTI CARDIOLIPIN IgA תוצאה U/ml 45.0 הנורמה היא 0-19 HYPO % תוצאה 9.2 הנורמה היא 0-6 עכשיו שאלתי פרופ' עשיתי לפני שבוע בדיקה לסורגולת IGA GLOBULIN BETA-2 תוצאה 6.7 הנורמה היא 3.2-6.5 תוצאה 67 הנורמה היא 75-125VITAMIN D (25-OH תוצאהmg/dl 422.3 IgA הנורמה היא 70-400 השאר הבדיקות דם הכללי יצאו תקין עכשיו ד"ר למצב העדכני האם נותן תייחסות ?לבדיקות האלה והאם חס וחלילה יש לי נטייה לחלות בסרטן מח העצם או מיולמיה ?

קשה לענות כיוון ששלחת חלקים של בדיקות ואיני מכירה את הרקע הרפואי. בדיקת שרשרות קלות קאפא למבדא- תקינה. בדיקת אלקטרפורזה של חלבונים תקינה במידה ולא צויין שיש מקטע מונוקלונלי. בדיקת אנטיקרדיוליפין לא תקינה אך מדובר בתוצאה אחת בתוך מספר בדיקות שנלקחות כחלק מבירור APLA. ממליצה לפנות לרופא המטפל.

מנהל פורום המטולוגיה