בקשר ללימפות כבר חודשיים בא והולך כאב , פעם מציק יותר פעם פחות

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

30/05/2019 | 10:44 | מאת: לילי

כבר חודשיים כל פעם בה והולך חיידקים , רק לפני שבועיים הלך אחד ,אבל גם שאין כלום הלימפות כואבות ,פעם מציק יותר פעם פחות פעם נפוח יותר פעם פחות , אבל לא רוצה לעבור רק חוזרים הכאבים ואף אחד לא יודע ממה זה , מה לדעתך גורם ללימפות ככה שיכאב לי ולא עובר לגמרח

השאלה לא ברורה לחלוטיו. במידה ויש כאבים בבלוטות לימםה, המלצתי היא בשלב ראשון להיבדק על ידי רופא המשפחה. הוא יחליט אם יש צורך בהמשך בירור וטיפול.

מנהל פורום המטולוגיה