תוצאות דם עם ערכי פרי לייט קאפא

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

21/03/2019 | 11:23 | מאת: עמי

מיזה שנתיים אני נתון במעקב י המטולוגית בבית חולעם אסף הרופא בשל ערכים חריגים של פרי לייט קאפא ופרי קאפא לאמב.השבוע עברתי בדיקת דם והערכים עלו משמעותית ביותר ( פרי לייט קאפא עונד על 55.23 הקודם היה 32.9) והפרי קאפא פרי לאמב היה 1.99 וכעת 3.36) מבקש לדעת מה המשמעות הרפואית והאם זה עדות להתפרצות המחלה?

על פניו העליה במקרה שלך לא נראית מאד משמעותית. נראה שניתן להמשיך את המעקב כרגיל. במידה וזה השינוי היחידי קרוב לוודאי שניתן להמשיך את המעקב כרגיל.

מנהל פורום המטולוגיה