סוג דם ab+, דברי מאכל מותר ואסור

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

05/03/2019 | 12:18 | מאת: עידו

התזונה העיקרית שלי היא מוצרי חלב : גבינות, לבנים , קוטג', עוף, ירקות טריים ומבושלים, ופירות. האם לסוג הדם שלי יש אישורים לאוכל הנ"ל. אני בריאה, אין לי מחלות כירוניות, תודה ובברכה, עידו

לא ידוע לי על קשר בין סוג דם לתזונה.

07/03/2019 | 09:09 | מאת: עידו

תודה על מהירות התשובה, אשר לומר את האמת השאירה אותי מבולבלת. בגוגול צפיתי לפני שפניתי לאתר ויש שם כ"כ הרבה כתבות על תזונה לפי סוג דם, אכילה לפי סוג דם, המלצה לאורח חיים בריא לפי סוג דם.כן, נשארתי מבולבלת. בברכה, עידו

הרפואה הקונבנציונלית המדעית אינה מכירה קשר כזה.

מנהל פורום המטולוגיה