פקטור 8 גבוה בבירור קרישיות

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

11/02/2019 | 23:25 | מאת: מיכל

שלום, בבירור קרישה אחרי 2 הפלות בשבועות מוקדמים נמדד פקטור 8 שהיה 182 אחוז. המטולוג אמר שאחזור על הבדיקה. במידה ואכנס להריון לפני שיתקבלו תוצאות האם מומלץ להשתמש בקלקסן? ואם כן מאיזה שלב? תודה רבה

ערךך מוגבר של פקטור 8 בפני עצמו אינו מהווה טי דקציה למתן קלקסאן בהריון.

מנהל פורום המטולוגיה