כהמשך לשאלה שלי...בחשד ללימפומה

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

04/02/2019 | 12:58 | מאת: מירי

הי כהמשך לשאלה שלי. בחשד ל mf . הפריחה שלי בשטח של 70 אחוז . באה וחוזרת בהתקפים ומחמירה עם הזמן . כרגע אני לא יודעת בדיוק מה גודל הבלוטות שנצפו ב MRI. אני מאד חוששת כי הפריחה מחמירה לי. רק אם הבלוטות בא"ס במפשעות או בצוואר יהיו גדולות מ 2 ס"מ...אז אצטרך לעשות pet ct ? דבר נוסף ...לאח שלי היה הצו'קין

יכול להיות שיש צורך בבדיקת ct, אךקשה לענות על השאלה בלי להכיר את המקרה לעומק ואת תוצאות הפתולוגיה. תוכלי לקבל מענה במסגרת הערכה מסודרת אצל רופא עור המטפל בלימפומות של העור ו/או המטולוג.

מנהל פורום המטולוגיה