נגישות
נגישות

לקראת פט סיטי ללמפומה תאי b אגרסיבית

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

31/01/2019 | 17:25 | מאת: א א.

שלום רב, בן 47, כעת לפני פט סיטי לאחר 4 מחזורי טיפול r chop מתוך 6. בפט סיטי טרם התחלת טיפול r chop היתה מעורבות נרחבת מעל ומתחת לסרעפת לרבות במח העצם. שאלתי האם נדרשת העלמות מוחלטת (כלומר העדר קליטת fdg) עמ שנוכל לומר שקיימת הצלחה לטיפול ? או שמא אם עדיין יש קליטת fdg אך בצמצום משמעותי לעומת הבדיקה הקודמת עדיין ניתן לומר שיש סיכוי לריפוי מהלמפומה האגרסיבית ?

לקריאה נוספת והעמקה

בהדמיה שנערכת במהלך הטיפולים הצפיה היא לתגובה חלקית לפחות ובהדמיה שנערכת לאחר סיום הטיפולים הצפייה היא לתגובה מלאה.

מנהל פורום המטולוגיה