מערכת חיסון חלשה וחיסון פוליו לתינוק

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

14/01/2019 | 11:02 | מאת: איה

היי אני אמא לתינוק בן חודש והוא צריך לקבל את החיסון פוליו בתחילת חודש הבא, אני עם מערכת חיסון חלשה של 4.2 במקרה הטוב 4.8 אני בריאה עשיתי בזמנו את כל הבדיקות שצריך אצל המטולוג והכל היה תקין, בטיפת חלב לא מסכימים לתת לתינוק את החיסון עד שאביא מכתב מההמוטולוג למרות שהסברתי שמאז ילדתי גם את הילדה הגדולה והיא קיבלה את כל החיסונים רק חייבת לציין בשליש האחרון של ההריון בספטמבר האחרון קיבלתי את החיסון שעלת + פוליו, אישור מהנחיות על החיסון צריך להספיק לטיפת חלב? תודה מראש

במידה וסוכם כי על ידי המטולוג כי אין בעיה המטולוגית אצלך קרוב לוודאי שלא צריכה להיות בעיה במתן חיסונים לתינוק.

מנהל פורום המטולוגיה