ירידה מהירה בהמוגלובין

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

01/01/2019 | 08:02 | מאת: מושיקו

בוקר טוב. אשתי בת 57 ביום חמישי שעבר התעלפה ובמיון לא מצאו כלום רק אנמיה קלה. המוגלובין 11.2 כדוריות אדומות - 4.2 , אתמול היא חזרה על הבדיקות והתוצאות ממש ירדו משמעותיתץ המוגלובין - 10.1 וכדוריות - 3.7 המטוקריט 30.9 , יש לויקוציטים 25 . מה זה ומה צריך לעשות? דחוף בבקשה

מדובר באנמיה-עדיין לא משמעותית. לא כל כך ברור לי מה מספר הלויקוציטים.יש צורך בבירור הסיבה לאנמיה ובמעקב אחר ערכי ההמוגלובין. בשלב הראשון כדאי להבדק על ידי רופא המשפחה ולבדוק את מחסני הברזל וויטמינים. במידה ואין הסבר-ניתן לפנות לבירור המטולוגי.

מנהל פורום המטולוגיה