שאלה בנוגע לקרישיות בדם

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

26/11/2018 | 20:24 | מאת: עדנה

לאחר 2 הפלות הופניתי ע״י הגניקולוג לבדיקות קרישיות בדם. כל הבדיקות יצאו תקינות חוץ מ cardiolipin igm. הטווח אמור להיות עד 20 ובבדיקה יצא 20.6. האם זו יכולה להיות הסיבה להפלות? מה הטיפול? הבדיקה נעשתה לאחר שהיתי חולה עם דלקת ולקחתי אנטיביוטיקה, האם זה יכול להשפיע על תוצאות הבדיקה?

בעיקרון נוגדני APLA כמו אנטיקרדיוליפין יכולים להסביר נטיה לקרישיות והפלות חוזרות אך התוצאה במקרה שלך גבולית וכמעט תקינה. ההמלצה היא לחזור על. בדיקנץה בטווח של 3 חודשים כדי לאשש את התוצאה.

מנהל פורום המטולוגיה