תוצאות בדיקה דם חריגות

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

18/11/2018 | 18:28 | מאת: לילי דנה

ערב טוב נשלחתי לבדיקות דם מקיפות עקב כמות חלבון גבוהה בשתן כבר תקופה ממושכת. מצורפות התוצאות ,אני מאוד מבוהלת ,האם ישנה סיבה לדאגה? לאן עליי לפנות להמשך יעוץ? רופאת המשפחה שלנו לא עובדת באופן סדיר לאחרונה ולא הייתי רוצה לבזבז זמן במידה ומדובר במשהו הדורש טיפול מיידי. תודה רבה

אין באפשרותי לראות קבצים.

19/11/2018 | 07:10 | מאת: לילי דנה

בוקר טוב מצורפות תוצאות הבדיקה שכחתי לציין שאני סובלת מhydradenitis ברקע. ב2015 מלנומה בגב בוצעה הרחבת שוליים. תודה

19/11/2018 | 12:51 | מאת: לילי דנה

שלום ד״ר,קבלתי כרגע תוצאות נוספות ,אשמח לחוות דעתך באם קיים חשד לממאירות?

אין באפשרותי לראות קבצים עם בדיקות דם.

מנהל פורום המטולוגיה