שאלה קטנה לגבי לימפות

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

07/11/2018 | 18:55 | מאת: ליאה

שאלה קטנה לגבי בלוטות הליפמה ( בהמשך לפנייתי ותיאור המצב שלי ) למה לא נעלמה הבלוטה במשך כל השנים האלו מדובר כמעט כ 5 שנים ..? ואם לא ייעלמו הבלוטות האלו האם זה מחשיד או מדאיג רפואית ?! או שאפשר לחיות עם זה בלי לדאוג יותר מדי חוץ כמובן ממעקב ?!.. אודה מאוד על תשובות תודה תודה תודה מראש

בלוטות לימפה נמצאות במקומות שונים בגוף אך במישוש ניתן חהרגיש בהם בצוואר, בית שחי ומפשעות. בדרך כלל בלוטות בגודל של 2 סײמ ומטה אינן מסוכנות ואינן מצריכותבירור נוסף.

מנהל פורום המטולוגיה