בלוטת לימפה נפוחה מאחורי הראש וגלי חום

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

04/10/2018 | 15:07 | מאת: אורית כהן

בת 42 לפני מספר שבועות חשתי לראשונה גלי חום נפיחות וגולה בראש מאחור צד ימין נשלחתי למיון איכלוב שם מיששו בלוטת לימפה חמה ונפוחה ואף ספירות הדם הראו על לוקוציטוזיס וסי אר פי גבוהה מעט נשלחתי לבדיקת אולטרסנד שבה נאמר לי שזה בלוטה קטנה מאוד יש משהו קטן אבל זה לא משהו רציני רופא מאוד מקצועית ואחראית שלא אנקוט את שמה כאן רופאה פרטית שעושה אולטרסנד אבל למרות כל זה אני ממשיכה לסבול מגלי חום בפנים בעיקר בבוקר ערב והיום בצהרים ואף מחום קל 37 37.6 והיום בצהרים בתאריך 4.10 היה כמעט 38 וגם שיעול כמו מעין קוצר נשימה חוסר באוויר שרופאת המשפחה נתנה לי אף משאף להקלה אטרובנט מה דעתך על זה האם יש צורך בבדיקות נוספות לבירור ?

איני מתרשמת ההבעעה קשורה להמטולוגיה. במעדה ויש חום יש לפנות לרוםא המטפל ולשקול טיפול אנטיביוטי.

06/10/2018 | 22:33 | מאת: אורית

פניתי לרופאת המשפחה מספר פעמים והיא מסרבת לתת אנטביוטיקה אז מה עושים ?

06/10/2018 | 22:43 | מאת: אורית

דרך הגב אני תמיד מטופלת בנושא שזה בהמטולוג בהדסה בירושלים ואני מכירה את הנושא זה מזה התחלתי פעם ראשונה בהמטולוגיה זה לא חדש לי עשו לי בירורים בעבר ויש לי רופא קבוע שאני מטופלת רק רציתי יעוץ נוסף מוזר שלזה לא שיך ?

מנהל פורום המטולוגיה