המטומה ענקית בעקבות מכה

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

03/09/2018 | 15:55 | מאת: אורית

שלום לפני מספר ימים קיבלתי מכה חזקה ברגל שגרמה לרגל להתנפח וכשהנפיחות ירדה נוצרה המטומה גדולה מאוד. צירפתי תמונה. באופן כללי כל מכה קטנה גורמת לי לשטפי דם ויש לי שטפי דם רבים ברגליים ובידיים. הגיוני שיהיה כזה שטף דם גדול? האם יש בדיקות נוספות שנראה שעלי לבצע ?

איני יכולה לראות קבצים. בכל מקרה של חשש מנטיה לדמם, בשלב ראשון יש לבדוק את ספירת הדם ותפקודי קרישה. במידה הנטייה לדמם מאד משמעותית ניתן להשלים בירור המטולוגי כולל הערכת תפקוד הטסיות.

מנהל פורום המטולוגיה