בן 80 עם ערכים לא תקינים

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

01/08/2018 | 18:53 | מאת: שלומית

שלום אבי בן 80 בריא בדרך כלל לאחרונה הוא התחיל לסבול מכאבים ברגלים, ולאט לאט גם הזרועות והידיים התחילו לכאוב לו זה הגיע למצב שהוא לא יכל לזוז לגמרי, בצענו לו מיפוי עצמות והתגלה שיש לו amr דלקת בסחוס שאופינית לגילו, אבל כאשר ביצע בדיקות דם הבדיקות הראו ערכים לא תקינים wbc 12.35 rbc 3.87 hct 34.2 rdw 37.5 neutrophlis 79 femith 499.5 מה עלינו לעשות שלחו אותנו לצילום ריאות וצילום בטן שניהם יצאו תקין, ולקלוסקופיה. האם הערכים נובעים מדלקת הפרקים שיש לו או שיש חשד למשהו אחר ומה לעשות תודה

הצגת תוצאות חלקיות ולא ניתן לתת שתובה בלי לראות את כל ספירת הדם.

מנהל פורום המטולוגיה