אבחון בליטה לא ברורה באיזור הלחי

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

05/07/2018 | 16:59 | מאת: אלעד

שלום רב, לאשתי קיימת מעין בליטה לא ברורה באיזור האחורי של המנדיבולה (לסת תחתונה) . הבליטה אובחנה ככלי דם מעובה אשר בולט יותר בעת ביצוע פעולת לעיסה ודחיסת לסתות. האם די באבחון רופא אף אוזן גרון או שיש מקום לראות המטולוג? רופא אף אוזן גרון המליץ לא לגעת ולהתעסק עם זה מאחר והפגיעה בזה עלולה להיות קריטית. אשמח להכוונה נוספת, תודה מראש.

בדרך כלל יש מקום לבירור המטולוגי במידה ויש הגדלה של בלוטת לימפה. לפי הסיפור לא ברור אם המצב.

מנהל פורום המטולוגיה