תוצאות בדיקות דם חריגות

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

22/06/2018 | 21:33 | מאת: ניקי ו

אני בת 44 וכבר תקופה ארוכה שאני סובלת מכאבים בעמוד שדרה תחתון ופרק הירך עברתי טיפולי החלפת פלזמה (פלאזה פרזיס) בשל מחלה בעצבי הראיה הנקראת MNO הרופא אורטופד שלח אותי לבדיקות דם קבלתי תוצאות חריגות מה בדיוק קורה אצלי? והאם זה קשור לכאבים שלי או שזה משהו אחר להלן הבדיקות GGT 42 CRP 6 IGG 1617 Free kappa 22.81

לא ניתן לענות בלי לראות את הבדיקות במלואן. בעיקרון מבחינה המטולוגית יש לוודא שבבדיקת אלטרופורזה של חלבונים אין מקטע מונוקלוני ובבדיקת שרשרות קלות היחס בין קאפא ללמבדא תקין.

מנהל פורום המטולוגיה