שאלה גגגגגגגגגגגגגגגגגגגג

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

07/06/2018 | 19:04 | מאת: דן

שלום רב חולה סכרת נעורים ומשקל עודף הרופא נתן לי כדור מיקרופרין שהבנתי שזה אספירין אני סובל שנים רבות בבדיקת דם מטסיות נמוכות אבל לא יורדות מ 100 לפעמים 125 לפעמים 115 לפעמים תקין 150 העם ניתן לקחת את הכדור הזה למי שהטסיות נמוכות .כי קראתי בעלון מפחיתות הידבקות טסיות שאני לא מבין מה זה אומר העם ניתן ליטול את הכדור תודה

הסיכון לדימום בנוכחות אספירין הוא בעיקר כאשר ערכי הטסיות מתחת ל50 אלף- כך שלפי הנתונים שהצגת במקרה שלך אין סיכון.

מנהל פורום המטולוגיה