שאלה ..........................

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

15/01/2018 | 17:32 | מאת: אפרת

האם אפשר לעשות בדיקת דם דרך האצבע ולא דרך הווריד? פשוט, אני מאבדת מלא דם במחזור ,המחזור אצלי נמשך שבועיים ולכן יש לי המוגולובין ממש נמוך 7 , ואני חוששת לעשות בדיקת ם דרך הווריד כי זה עוד איבוד דם , ולכן שאלתי היא האם לבדוק המוגלובין אפשר לעשות דרך האצבע ? האם בדיקת דם דרך האצבע אפקטיבית כמו בדיקת דם דרך הווריד?

לצערי ניתן לבצע בדיקות דם רק דרך הוריד. מהסיפור שלך הרושם שלי שהבעיה העיקרית היא איבוד דם במחזור ובכך יש לטפל.

17/01/2018 | 15:45 | מאת: אפרת

יש משהו שגורם להחלשת הדימום ?חוץ מהורמנים כי הורמנים זה מסוכן.

שאלה זו יש להפנות לרופא הנשים.

מנהל פורום המטולוגיה