ig1 ig3 igg נמוכים (וכל בדיקה IGG יורד עוד קצת)

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

19/10/2017 | 16:13 | מאת: פרל

הי, אני בתהליך בירור בגלל אלרגיות שיצאו משליטה לחלוטין(חשד למסטוציטוזיס). קיבלתי לפני כמה שעות תוצאות של כמה בדיקות ואני ממש אשמח להסבר על המשמעות שלהן.. IGG=566 זה מזמן קצת נמוך אצלי אבל זה הכי נמוך שיצא אי פעם.. IGG1=387 igg2=154 igg3=15.4 igg4=5.4 כולם נמוכים יותר מהבדיקה הקודמת וזה פעם ראשונה שחלקם לא תקינים. מה עושים עם זה?

הבדיקה לתת קבוצות של IgG אינה חלק מבירור המטולוגי ומהבדיקות לבירור מסטוציטוזיס. לגבי המשמעות, ממלציצה לפנות לרופא שהמליץ על הבדיקה.

מנהל פורום המטולוגיה