בדיקת שתן איסוף? free light chain

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

12/10/2017 | 18:45 | מאת: אמא

ערב טוב, אני אמורה לעשות בדיקת שתן free light chain. האחות לא היתה במרפאה כדי לתת לי הוראות ואני רוצה לעשות את האיסוף בשבת ורוצה להיות בטוחה. זה איסוף שתן של 24 שעות רגיל ? מהשתן השני בבבוקר עד השתן הראשון למחרת בבוקר? האם המכל הרגיל לאיסוף מתאים או שצריך מיכל עם חומר משמר? תודה לעונים

12/10/2017 | 19:05 | מאת: אמא

סליחה הסתכלתי בהפניה, מדובר בבדיקת BENCE-JONES PROTEINS האם זה איסוף? או רק שתן ראשון של הבוקר? האם צריך לקבל מהמרפאה חומר משמר? תודה

קרוב לוודאי שמדובר באיסוף שתן ל-24 שעות, אין צורך בחומר משמר.

מנהל פורום המטולוגיה