בלוטות לימפה מוגדלות

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

30/09/2017 | 22:43 | מאת: בלוטות לימפה

שלום רב.לפני כחודש נעקצתי ע"י צירעה בגב.לאחר העקיצה התנפחו לי בלוטות הלימפה בבתי השיחי ,דבר אשר לא קרה לי מעולם,למרות שנעקצתי בעבר ע"י דבורים.פניתי למוקד אחיות,שם קיבלתי זריקת טטנוס+סטרואידים+כדורים להמשך טיפול אלרגי.יש לציין שחוץ מהנפיחות אין כל תופעת לוואי אחרת,אך עבר הרבה זמן ו"השקיות" מתחת לבית השחי ממש מציקות לי.מה עלי לעשות?

מומלץ להבדק על ידי הרופא המטפל כדי שיעריך את גודל הבלוטות והאם יש צורך בטיפול או בירור נוסף.

מנהל פורום המטולוגיה