בדיקות דם ערכים נמוכים וגבוהים

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

15/09/2017 | 14:14 | מאת: מיקי

IgM אמור להיות מקסימות 230 ואצלי הערכים הגיעו ל 1010 מה זה אומר כמו כן יש עקבות של מוקולו משהו אנני יודעת לבטא בדיוק

15/09/2017 | 14:19 | מאת: מיקי

שכחתי לציין שעברתי שלושה ניתוחי גב ובאחד הניתוחים החום עלה גבוהה מאד אושפזתי עוד כשבוע נוסף אחרי הניתוח כנראה עקב זיהום . הודה לך ומחכה לתשובה .

עליה בIgM היא ממצא לא לא ספציפי והעובדה שבבדיקת אלקטרפורזה של חלבונים נמצאו עקבות מונוקלון בלבד מעידה שכנראה אין מדובר במחלה המטולוגית הגורמת לעליה בIgM. כיוון שלא ברור באיזה הקשר נילקחו הבדיקות וכיוון שלצורך הערכה מדוייקת יש להכיר את המקרה לעומק ואת כלל בדיקות הדם לכן ממליצה לפנות עם נתונים אילו לרופא המטפל.

מנהל פורום המטולוגיה